Published On: lun, nov. 16th, 2020

Focar de COVID in PNL Braila / Ziaristii ii cer lui Boboc sa spuna adevarul

Catalin Boboc se solidarizeaza cu arsii de la Piatra Neamt si nu uita sa ne indemne sa respectam regulile de distantare si igiena. Patetic!! A fi solidar nu inseamna a nu face trei zile campanie! A fi solidar inseamna a ajuta la propriu pe cineva. Cand spunem despre un partid ca se declara solidar, inseamna ca acesta isi indreapta resursele pe care le detine spre ajutorarea celor aflati la nevoie. Tacerea voastra, acum in campanie electorala, faptul ca nu iesiti pe strazi sa va promovati candidatii, nu ii ajuta cu nimic.

Si apropo de “RESPECT”, cuvantul “greu” aruncat in postarea de pe Facebook de presedintele interimar Catalin Boboc, cu cat respect ai umplut membrii partidului si angajatii sediului cand ai fost la bairamul ilegal al Clanului POPA, de la popasul Brotacelul? Voi, liderii si candidatii PNL Braila v-ati “umplut” de respect toti apropiatii cand ati stat in mijlocul a zeci de persoane, fara masti, fara distantare, cu Liviu si Vox care v-au cantat la ureche pentru viitorul castig electoral!

Poate si din cauza asta, spun sursele noastre, in PNL Braila este focar de coronavirus. Pot fi alegatorii vostri in pericol? Asta inseamna respect national liberal nascut si crescut in Braila? Vorbe goale care dau bine? De ce nu spuneti ca aveti o problema? O bagati sub pres ca dosarele batausului POPA? Va ascundeti dupa tragedia unor oameni pentru a astepta sa vedeti cati dintre voi sunteti pozitivi? Nu iesiti pe strada in semn de solidaritate sau asteptati doar rezultatele testelor?

Dar cu ziaristii care v-au urmat si in pandemie, cei care v-au fost alaturi in conferintele de presa cum ramane? Cand ati anulat vineri ultima conferinta de ce nu ati spus si de ce? Prin tacerea voastra i-ati pus in pericol! Mai vreti sa castigati ceva? V-ATI CASTIGAT PRIN MERITE DEOSEBITE DISPRETUL NOSTRU! Pe 6 decembrie PNL va obtine si dispretul brailenilor!

CITESTE SI Clanul Popa continua sirul ILEGALITATILOR / Gasca PNL Braila, bairam ilegal la Brotacelul

CITESTE SI S-a imbogatit tatal lui Alexandru Popa din furt de combustibil din conducta CONPET?

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>