Published On: joi, nov. 26th, 2020

ISU Braila, statistica neagra: o alta zi cu peste 100 de noi infectari / Alti 5 braileni infectati cu coronavirus au murit

Conform datelor transmise de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Braila, in ultimele 24 de ore, in judetul nostru au mai fost confirmate cu SARS CoV-2 alte 103 persoane. De asemenea, alti cinci pacienti au pierdut lupta cu temutul virus (4 din municipiul Braila, 1 din sat Vultureni, comuna Ciresu). Astfel, bilantul deceselor inregistrate in judetul nostru a ajuns la 230.

Pana astazi, in Braila au fost inregistrate in total 5277 de cazuri. Pe de alta parte, din totalul celor 5277 de cazuri amintite, un numar de 182 sunt pacienti transferati la Braila, din alte judete, pentru a fi tratati. In ultimele ore au fost prelevate 95 de teste.

In acest moment, 209 persoane sunt internate in spitalele COVID din Braila, 100 braileni sunt in izolare la domiciliu si alti 501 sunt in carantina la domiciliu.

Totodata,  ISU informeaza ca pana acum 1023 de braileni infectati cu noul coronavirus au fost declarati vindecati, 38 dintre ei doar in ultimele 24 de ore.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>