Published On: mie, nov. 11th, 2020

Vasile Varga il sustine pe Orban in decizia de a inchide pietele

Deputatul Vasile Varga, candidatul liberal de pe locul doi pe lista pentru Camera Deputatilor, il sustine pe premierul Orban in decizia de inchidere a pietelor.

Invitat in platoul emisiunii Reperul TV, Varga a declarat ca premierul Orban are “fel de fel de dovezi” pe baza carora a hotarat inchiderea pietelor.

Pana sa se ajunga la aceasta situatie, Comitetul de Urgenta a venit pe masa premierului cu fel de fel de dovezi. Eu nu le am. Nu lua premierul o asemenea masura sub nicio forma, mai alea in aceasta campanie electorala, pentru  ca nu loveste decat in PNL. Lui (n.r. Ludovic Orban) i-au venit cu date fixe. A luat aceasta masura care este temporala. Masura nu se duce pana in ianuarie, februarie“, a declarat parlamentarul  Vasile Varga, locul doi pe lista candidatilor pentru Camera Deputatilor din partea PNL Braila.

 

Citeste si Adrian Tabarac il ironizeaza pe V. Varga “Ce este in sufletul marelui notar Varga cand are varf de lance, practic mai bun decat dumnealui, un bataus? Un pic IMI ESTE MILA!”!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>