Published On: mie, nov. 25th, 2020

VIDEO Boboc / Cresterea alocatiilor pentru copii nu este sanatoasa

Cresterea alocatiilor si pensiilor ramane o problema general valabila pentru toti membrii PNL, de la guvernanti, la presedinti de filiale.

In cadrul celei mai recente iesiri in spatiul public, Catalin Boboc, presedintele interimar al PNL Braila, declara ca marirea pensiilor si a alocatiilor nu este sanatoasa.

Ca sa ne permitem in tara asta sa crestem toate aceste pensii, alocatii, trebuie sa producem, ca de unde nu ai, nu ai ce sa imparti. Sau, sigur, am putea sa facem ce a facut domnul cum il cheama, ministrul de Finante de la PSD. S-a imprumutat si ne imprumutam incontinuu doar ca sa acorperim astfel de cheltuieli ale statului, ceea ce nu este sanatos” a declarat Boboc aseara in cadrul emisiunii Reperul TV.

Catalin Boboc omite faptul ca decizia maririi alocatiilor, pe langa impactul bugetar, mai mic sau mai mare, chiar incurajeaza natalitatea, ceea ce ar trebui sa fie mai important decat un impact de 6 miliarde de lei, cand stim ca avem langa noi o bomba cu efect intarziat, care va exploda sigur, in lipsa unor masuri precum cea a setării unui nivel decent al alocatiei pentru copii: APOCALIPSA DEMOGRAFICA.

 

Citeste si Vasile Varga il acuza pe Orban de ilegalitati cu fonduri din campania electorala la Europarlamentare

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>