Published On: vin, dec. 4th, 2020

AUDIO / Candidat PNL Braila catre alegatori ”Muie, jeg ordinar!”

Alex Popa are o colega de lista pe masura. Noii ciocoi liberali se afirma brutal si violent, iar ca rasplata primesc, fiecare dupa merite, cate un loc pe listele de parlametari. Dupa Alex Popa, spaima Ciresului si Vasile Varga, spaima copiilor, o alta candidata se remarca prin agresivitate si violenta. Prima data prin fapte (in anul 2018), iar de aceasta data prin vorbe, ca sa fie tot tacamul, asa cum probabil ii place.

Daniela Cadir, tanara “speranta” a politicii peneliste brailene, bine, mai mutt tanara decat speranta, isi da pe fata… arama. Dupa ce liberala din Muchea, prezenta alaturi de Popa si Varga pe lista la parlamentarele de anul acesta, a agresat o politista tragand-o de par, de uniforma si reusind chiar sa ii rupa geaca din dotare, acum, cu doar cateva zile inainte de alegerile parlamentare se “afirma” din nou. Nu prin proiect, ci vulgar, grotesc, cu injuraturi ca la usa cortului PNL. Pentru ca da, PNL a ajuns un cort sub care batausi de toate genurile, starlete si plagiatori de toate varstele isi gasesc un loc calduros. Acesta nu este un cort ca cele din fata spitalelor, in care bolnavii isi trag ultimele guri de aer, in frig si nepasarea Guvernului Orban. Este un cord din care pot pleca, daca sunt votati, in Parlamentul Romaniei, sa faca ei legi pentru noi.

Atentie, limbaj liberal cu un puternic impact emotional:cCandidata PNL din Muchea injura ca la usa cortului un brailean, alegator cu drepturi depline. Limbajul de mahala nu stim de unde este invatat, dar vedem ca este promovat cu succes in cadrul partidului. Desi tanara speranta a liberalilor (25 de ani) se descrie ca fiind de profesie educator/invatator si manager de banca, limbajul o trimite la coada vacii, sau mai bine, in cluburile de manele in care isi facea veacul cealalta speranta a liberalilor braileni, Alex Popa van Ciresu.

Domnu’ presedinte, dupa calitatile aratate, credem ca domnisoara din Muchea merita un loc asa cum isi doreste, mai sus, mai sus, nmai mult, mai eligibil pe lista partidului, umar la umar si cap la cap cu Alex Popa si Vasile Varga. Un asa talent merita sa ajunga departe, nu don Boboc? Audio de mai jos este biletul pentru grupul liberal care, cu siguranta, ar primi-o lejer in sanul sau. Pentru don Boboc, ar merge si in sanul ei.

 

Citeste si DEZMAT FILMAT Alex Popa, din mijlocul manelistilor unde este “respectat ca mafiotii sicilieni”, direct in Parlament

Citeste si Clanul Popa continua sirul ILEGALITATILOR / Gasca PNL Braila, bairam ilegal la Brotacelul

Citeste si Un interlop si un traficant de copii deschid lista PNL Braila la camera Deputatilor

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>