Published On: mie, dec. 2nd, 2020

Pentru Vasile Varga campania electorala a fost una fara principii si fara valori

Deputatul Vasile Varga considera ca aceasta campanie electorala, din care el insusi face parte, este una fara principii si fara valori.

Altii ce au facut cat au stat in Parlamentul Romaniei? Sau, cei care sunt noi, vor avea un fotoliu de parlamentar si cu ce se vor ocupa in Parlament? Ce vor sa faca pantru semenii lor?  Cam asta este“.

Asa descrie deputatul actiunile care trebuie sa ii “mane” pe candidati in lupta pentru un loc caldut in fotoliul de parlamentar. Totodata, cand este intrebat de moderatorul emisiunii cum a fost campania aceasta electorala care se apropie de sfarsit, Vasile Varga a catalogat-o ca fiind una  “fara principii si fara valori”.

Se pare ca deputatul, manat de febra atacurilor politice, a uitat pret de cateva secunde ca din aceasta campanie electorala, “fara principii si fara valori”, face parte intr-un mod activ, chiar daca a fost trimis tocmai pe locul doi pe liste, in fata sa fiind chiar un candidat cu valori si principii “marete. Un candidat care se vrea respectat mai ceva ca mafiotii sicilieni. Daca asta inseamna sa ai valoare, oare cum ar fi sa nu ai?

In campania electoralapoliticienii sunt ca niste prostituate care pretind ca sunt niste maici (aforism de George Budoi din Politica si politicieni (2008))

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>