Published On: mie, dec. 2nd, 2020

VIDEO Deputatul V. Varga despre carticica electorala: “Acest cod il pastreaza, il tine in bucatarie pe frigider… Asta a fost maniera mea care am gandit-o eu”

Brosura intitulata sugestiv “Codul Civil pe intelesul tuturor” pare a avea mult succes in randul brailenilor, cel putin asta declara Vasile Varga, al doilea pe lista PNL pentru alegerile parlamentare. Deputatul este satisfacut de faptul ca, “cam in cea mai mare parte, aceasta brosura nu a mai fost aruncata la cos” ba chiar, spune Varga cu mandrie, ar fi pastrata de braileni in bucatarie, fix pe frigider.

“Carticica” asa cum Vasile Varga isi numeste brosura, alcatuita din aproximativ 40 de pagini, a fost creata in 7 luni de zile de catre o intreaga echipa. Multa truda a strans in ale sale pagini acest cod civil pe intelesul tuturor.

A aparut acest cod civil pe care il am aici, dupa care m-am gandit ca, daca eu  o sa il editez, o sa familiarizez tot publicul larg cu niste notiuni juridice des intalnite in viata cotidiana, ca sa poata sa inteleaga fiecare ce inseamna, de exemplu casatoria, relatiile de rudenie, care sunt rudele, transmisiunea unei mosteniri, cine sunt mostenitorii, ce poate sa mosteneasca, despre un contrac de vanzare-cumparare. (…) Am facut o trecere in revista ca sa ajung pe intelesul tuturor. Deci, cam in cea mai mare parte, aceasta brosura nu a mai fost aruncata la cos (…) Acest cod il pastreaza, il tine in bucatarie pe frigider, sta, il rasfoieste, il citeste, ce inseamna una, ce inseamna altul. Asta a fost maniera care am gandit-o eu. Si am muncit 7 lunide zile pentru el, cu o echipa. Cel mai frumos lucru care pot sa il dau brailenilor mei este sa fac o carticica care sa o inteleaga toata lumea” a declarat Vasile Varga in carul emisiunii Reperul TV din data de 1 decembrie.

Atentie, VIDEO cu un puternic impact “auditivo-gramatical” (pe INTELESUL TUTUROR?)

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>