Published On: vin, dec. 4th, 2020

Votezi Varga, esti ca Varga!

Am un mesaj pentru liberali si pentru mass-media aservita. Fiti atenti la lucrul pe care vi l-ati dorit in ultima vreme. Voi, liberalii, cu ajutorul grupului de interese din jurul vostru si cu mass-media aservita poate ati reusit sa-l ascundeti pe Varga in timpul acestei campanii electorale. Nu i-ati pus acestui politician, slab si fara vorbe la el, nici o intrebare dificila. Nu l-ati intrebat despre cum a ajuns revolutionar cu rol determinant, despre falsul de la notariatul sau care a lasat o batrana fara casa, despre legaturile cu interlopii, despre implicarea in tranzactiile cu copii. Cum nu l-ati intrebat niciodata de ce se gandeste sa ajute mai intai detinutii si apoi oamenii care respecta legea! Nu l-ati intrebat asta niciodata!

Mult noroc, daca vi se implinesc visurile si prietenul vostru Varga se va ascunde din nou in Parlamentul Romaniei. Daca vi se indeplineste visul, tineti-va bine, fiindca veti avea parte de un spectacol interesant. Toti liberalii pe care ii cunosc admit ca se infioara de fiecare data cand Varga deschide gura. Si, ghiciti ce? E doar vina voastra! L-ati acoperit si l-ati protejat pe Varga cu voturile si articolele vostre cumparate pe bani. Nu l-ati verificat niciodata. L-ati lasat sa se ascunda in parlament. V-a convenit asta. Sa va vad cum veti explica inevitabilele balbaieli ale urmatorilor patru ani.

Apropo, va promit ca le voi reaminti oamenilor in fiecare zi ca nu v-ati facut treaba. Daca vi se indeplineste visul, Varga va deveni cosmarul vostru. Din pacate, va fi si cosmarul Brailei!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>