Published On: mie, ian. 6th, 2021

Simona Halep / O sa ma vaccinez, vreau sa se termine odata aceasta pandemie!

Simona Halep se va vaccina impotriva COVID-19, atunci cand va fi posibil, conform unei postari de pe pagina de Facebook a Ministerului Sanatatii.

„Da, sigur o sa ma vaccinez cand o sa fie posibil, fiindca vreau sa se termine odata cu aceasta pandemie!” este declaratia cu care este citata Simona Halep in postarea Ministerului Sanatatii.

„Simona Halep nu este doar o sportiva cu care ne mandrim, ci si un exemplu de om responsabil pe care sa il urmam. Dupa ce a trecut prin COVID-19, Simona vrea sa se vaccineze, acum ca stie cum se simte aceasta boala”, comenteaza Ministerul Sanatatii in mesajul publicat pe Facebook.

„Cu totii ne dorim sa se termine aceasta pandemie cat de repede. Sa ne intoarcem la lucrurile si oamenii pe care ii iubim. La sporturile noastre preferate. Pentru asta e nevoie sa fim responsabili, sa fim ca Simona,” se mai spune in mesajul Ministerului Sanatatii.

La finalul lunii octombrie a anului trecut, Simona Halep anunta ca a fost infectata cu noul coronavirus. Campioana de la Roland Garros si Wimbledon a avut simptome usoare si a trecut cu bine peste boala.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>