Published On: lun, ian. 4th, 2021

VIDEO Unii cu tubul pe gat, altii ciorchine la coada / Mosii Brailei nu rateaza niciun prilej de infectare

Sa fie oare sacrificiul multora dintre noi in van? Copii stau acasa, tanjind dupa scoala, pe cand pensionarii din Braila misuna prin oras, unindu-se ciorchine unde este coada mai mare! Miile de morti din Romania nu par a ii speria sau macar a ii pune pe ganduri pe pensionarii batrani si nelinistiti. Problema este ca batranii, cei care sunt cei mai expusi la a dezvolta o forma grava a virusului, forma care ar putea conduce la deces, se cred parca nemuritori.

Astazi, in ziua in care cadrele medicale din Braila incep imunizarea, primul pas important spre a scapa de pandemia care ne-a marcat vietile in ultimul an, zeci de braileni, majoritatea de varsta a treia, au dat navala la Electrica. In aer liber, pe treptele cladirii, batraneii au stat grupati la fel ca strugurii pe ciorchine, imprastiind saliva in jur, cu fiecare cuvant scos pe gura. Nici atingerile nu lipsesc din acest buluc lipsit de logica, dar cu un scop precis: plata facturilor si semnarea noului contract. Liberalizarea pietei energiei formeaza cozi uriase, iar astfel de lucruri lumesti ii fac pe multi sa uite de teribilul virus.

Regulile de distantare sociala au fost uitate. Dupa cum veti putea vedea in video de mai jos, zeci de persoane au stat minute bune, sau poate ore,  fara a se proteja, in conditiile in care rata de infectare este de necontrolat. Parca nimanui nu-i mai pasa de ce se intampla! Ne meritam soarta?

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>