Published On: Dum, feb. 28th, 2021

Braila / POVESTEA IMPRESIONANTA a cainelui politist care a prins un hot in doar trei ore / Barbatul talharise o batrana de 84 de ani din Gemenele

Un caine politist a ajuns rapid VEDETA in Braila, dar si pe grupurile de socializare din mediul online, dupa ce a reusit sa prinda un hot care a jefuit o bunica de 84 de ani.

GIPSY este eroul patruped care a prins un raufacator care care tocmai talharise o batranica din comuna Gemenele. Biata batrana a trecut prin chinuri groaznice in miez de noapte, cand un tanar de 23 de ani a intrat in casa acesteia cu scopul de a o talhari.

La data de 24 februarie, politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila  Biroului Investigatii Criminale si Sectia 1 Politie Rurala Braila, prin  desfasurarea activitatilor specifice politienesti, inclusiv prin folosirea cainelui de urma,  l-au depistat si retinut pe un tanar de 23 de ani, din judetul Braila, banuit de comiterea infractiunii de talharie.

El este Gipsy!

El este cainele politist care, in doar trei ore, a prins individul care deposedase o bunica de 84 de ani de toti banii stransi cu greu.
Talharul, un tanar de 23 de ani, stia ca batranica locuia singura si ca este lipsita de aparare.
Fara nicio remuscare, acesta a intrat noaptea in casa si, folosind violenta, i-a luat toata agoniseala pentru zile negre.
Politistii din Braila s-au deplasat de urgenta la fata locului pentru a ancheta cazul.
Mi-a luat totii banii, mama! Stransesem si eu, acolo, sa nu fiu o povara pentru copii cand mi-o veni sorocul“, le-a spus femeia politistilor.
Alaturi de echipa de cercetare s-a deplasat si Marian cu cainele Gipsy. Impreuna au reusit sa identifice imediat cateva indicii importante cu privire la autor.
Gipsy este un caine cu experienta in astfel de cazuri, lucru ce a contat foarte mult in rezolvarea acestui caz.
A adulmecat zona si i-a condus pe politisti exact la locuinta unde se ascundea hotul.
In acest moment, autorul faptei este arestat preventiv pentru 30 de zile.
Felicitari tuturor!
Marian Harjoghe, felicitari pentru profesionalism si pentru modul in care, zilnic, il pregatesti pe Gipsy si ai grija de el ca de un adevarat prieten!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>