Published On: mie, feb. 24th, 2021

Brailean extrem de PERICULOS, prins si incarcerat dupa ce a terorizat Italia / Proxenetism, trafic de droguri, santaj sunt doar cateva dintre ispravile comise

Brailean extrem de periculor, prins si incarcerat dupa ce a terorizat Italia. A fost incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati.

La data de 23 februarie, la ora 09:30, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, l-au depistat pe raza municipiului Braila pe un barbat de 36 de ani, mun. Braila, umarit la nivel national.

Pe numele braileanului, Curtea de Apel Galati  a emis un madat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la o pedeapsa de 7 ani si 4 luni închisoare pentru comiterea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, proxenetism în forma continuata, santaj, trafic de droguri de mare risc, nerespectarea regimului armelor si al munitiilor in forma continuata, distrugere si furt, infractiuni comise pe teritoriul Italiei.

Barbatul a fost încarcerat în Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>