Published On: mie, feb. 24th, 2021

Coronavirusul pune lacatul, din nou, pe 41 de clase din scolile brailene / 800 de elevi trimisi acasa

La nici trei saptamani de la reinceperea cursurilor fata in fata, coronavirusul pune lacatul pe 41 de clase din Braila, astfel incat 800 de elevi sunt obligati sa faca cursuri online.

Patru cadre didactice si opt elevi din judetul Braila sunt confirmati cu COVID-19, motiv pentru care cursurile fata in fata au fost suspendate in 41 de clase, potrivit informatiilor furnizate, miercuri, de Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ). Avand in vedere cele 12 cazuri de COVID-19 confirmate in unitatile de invatamant din judetul Braila, activitatea didactica fata in fata a fost suspendata in 41 de clase, respectiv pentru peste 800 de elevi, care desfasoara in prezent cursurile in mediul online.

Tot in mediul online desfasoara cursurile alti 336 de elevi care fac parte din grupe de risc (prezinta probleme de sanatate), precum si alte 28 de cadre didactice, care fac parte din grupele de risc.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>