Published On: mie, feb. 10th, 2021

FOTO Afaceri ilegale in Braila / Proxenetism si trafic de droguri/ Copil implicat in afacerea murdara

Trei persoane au fost retinute si alte trei sunt cercetate sub control judiciar, in urma unei actiuni desfasurate de politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Braila si Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Galati, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Braila, in cadrul unui dosar penal de trafic de droguri si trafic de persoane.

La data de 9 februarie 2021, politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Braila, cu sprijinul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Galati, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Braila, au efectuat 7 perchezitii la imobilele folosite de 11 membri ai unei grupari care, incepand cu luna noiembrie 2019, ar fi comis infractiuni de trafic de droguri si trafic de persoane.

Din cercetari a reiesit ca cei in cauza ar fi constituit un grup infractional organizat, ar fi efectuat operatiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive si ar fi exploatat sexual o minora, in municipiul Braila.

In urma perchezitiilor domiciliare, au fost ridicate 70 g. de hasis, 140 g. de substanta vegetala maruntita, de culoare verde, 13 g. de substanta pulverulenta, alba, 3 tigarete confectionate artizanal si 7 telefoane mobile.

In urma probatorului administrat, procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Braila au luat masura retinerii fata de doi barbati, de 38 si 29 de ani, precum si o femeie, de 38 de ani.

Pentru alti trei tineri, de 17, 21 si 26 de ani, a fost dispusa masura controlului judiciar.

Actiunea a beneficiat de sprijinul Directiei Operatiuni Speciale si Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>