Published On: vin, feb. 26th, 2021

IMAGINI DEMENTIALE cu iubita braileanului Florinel Coman / Cu o asemenea bomba sexy langa el, nu este de mirare ca fotbalistul ”ramane pe banca de rezerva”

Ioana Timofeciuc, iubita lui Florinel Coman de la FCSB, nu rateaza niciun moment pentru a se poza sexy. Aceasta stie cum sa atraga atentia ori de cate ori iese pe strada. Cu formele la vedere, la fiecare postare pe care o face, tanara strange mii de aprecieri, dar si comentarii de la urmaritorii sai. Cu o asemenea bomba sexy langa el, nu este de mirare ca fotbalistul celor de la FCSB ”ramane pe banca de rezerva”, atunci cand cei doi isi fac aparitia in public.

Acum cateva luni, Gigi Becali nu era deloc multumit de relatia dintre Florinel Coman si Ioana Timofeciuc. Patronul era convins ca fata nu-l lasa sa se concentreze la fotbal. „Daca si Florinel Coman ar fi mai odihnit… dar el merge la impreunare si i se inmoaie genunchii!”, a spus finantatorul FCSB.

Coman s-a nascut la Braila, iar parintii lui au plecat sa munceasca in Spania cand el avea 9 ani, baiatul ramanand in grija bunicilor. La acea vreme, el invata fotbal deja de doi ani la echipa locala Luceafarul Braila. La 13 ani, a fost primit la Academia „Viitorul” de la Ovidiu, infiintata si condusa de Gheorghe Hagi, unde a devenit prieten cu Ianis Hagi, fiul lui Gheorghe Hagi si coleg de generatie cu el. In 2014, el s-a remarcat ca cel mai bun jucator si golgheter la a patra editie a Talent Cup, o competitie la care Hagi a invitat sa joace alaturi de echipa sa echipele de juniori ale altor cluburi importante din tara.

Florinel Coman, fotbalist de la FCSB, a primit un doar penal dupa ce a fost prins conducand peste viteza legala, cu 162 de kilometri pe ora, pe Autostrada Soarelui. Politistii care l-au prins pe fotbalistul in varsta de 22 de ani au constatat ca problema principala nu a fost viteza, ci faptul ca sportivul ar fi prezentat un permis de conducere fals, obtinut in Ucraina.

Vezi AICI IMAGINI DEMENTIALE CU IUBITA LUI Florinel Coman

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>