Published On: mar, feb. 2nd, 2021

Tragedie in judetul Braila / A murit in incendiul care i-a mistuit casa

Zi dificila pentru pompierii braileni. In ultimele 24 ore, subunitatile inspectoratului au fost solicitate sa intervina pentru limitarea si lichidarea a doua incendii, un accident auto si 12 cazuri medicale, astfel:
La ora 14.55, Garda de interventie Insuratei a intervenit cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma si modul de descarcerare a intervenit la un accident rutier pe DE 584, la iesire din localitatea insuratei. Conducatorul auto a fost scos din autoturismul avariat si predat unui echipaj de pe ambulanta SAJ prezent la locul accidentului.

La ora 21.40, Detasamentul 1 de pompieri Braila a intervenit cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinta de pe raza localitatii Cazasu. Cauza probabila de producere a incendiului a fost cosul de fum necuratat de funingine. A ars fninginea din cosul de fum, reusindu-se limitarea propagarii incendiului.

La ora 22.00, Detasamentul 1 de pompieri Braila a intervenit cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma si o ambulanta SMURD pentru limitarea si lichidarea unui incendiu care se manifesta la o locuinta din satul Valea Cânepii, comuna Unirea. Au ars doua camere de locuit cu bunurile din interior si cca. 30 mp de acoperis. Cauza probabila care a dus la producerea incendiului a fost jarul cazut din soba pe materiale combustibile. In momentul ajungerii echipajelor la fata locului incendiul se manifesta generalizat pe suprafata celor doua camere si acoperis. In urma incendiului, proprietarul, in vârsta de 79 de ani a fost gasit decedat.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>