Published On: mie, feb. 17th, 2021

VIDEO Saraci galatenii astia! Sa nu aiba ei un cauciuc folosit pe care sa il tranteasca in jurul craterului din asfalt?

Ieri, doi politisti din Galati au fost loviti de o soferita in timp ce pazeau o groapa recent aparuta in asfalt. Acestia “au cazut la datorie”, pe o sosea la iesire din municipiul Galati, in timp ce dirijau circulatia, tocmai pentru a evita o nenorocire. Agentii au fost transportati la spital, iar din informatiile de la aceasta ora se pare ca au fost raniti usor, la picioare, la sold si la cap.

Pentru o gropa galatenii au mobilizat un echipaj de politie … daca erau in Braila, nu aveau personal suficient pentru a acoperi toate gropile din asfalt.

Dar la noi practica este alta, semn ne descurcam.  Cativa braileni, satui sa astepte ca municipalitatea sa faca ceva si pe strada lor (locuitorii strazii Carantinei) au ales sa semnalizaze craterele din drum cu cauciucuri uzate. La fel se intampla pe mai multe strazi care nu au mai vazut asfaltul de ani de zile. Doua cauciucuri aruncate bine la timpul lor fac diferenta intre liniste si o paguba generoasa. Din pacate, galatenii, mai pe saracie, nu au nici resurse materiale, nici idei salvatoare.

Saracie mare in Galati daca stai si te gandesti ca nu au un amarat de cauciuc pe care sa il tranteasca langa groapa. Dar de ce nu cereti vecinilor? Poate ne-a mai ramas vreo buruiana pe care sa o plantati in gropi, asa pentru semnalizare. Flora Brailei nu s-a ofilit, ba chiar va putem da si voua! CERETI SI VI SE VA DA!

 

Vezi VIDEO AICI

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>