Published On: sâm, feb. 6th, 2021

VIDEO / Sute de masini au luat cu asalt Parcul Monument

In jurul orelor 22.00, sute de masini stateau la coada in fata intrarii principale din Soseaua Buzaului din Braila, pentru a intra in Parcul Monument. Autotursimele au blocat minute bune prima banda de circulatie, dar la fata locului nu a intervenit nici o autoritate, intr-un consens nemaintalnit pana acum la Braila. La orele 22.00, masinile au patruns pe aleea principala a parcului, iar in jurul bradului ramas luminat de la Anul Nou s-au strans foarte multi tineri care, cu un aer victorios si nerespectand nici o regula privind combaterea pandemiei de coronavirus, si-au aprins tacticosi tigarile.

Vom reveni cu detalii atat cu privire la posibila ridicare a restrictiei de a intra cu masina in parcuri cat si la eventualele sanctiuni aplicate celor care nu au respectat normele de siguranta impuse de combaterea pandemiei de coronavirus.

Vezi video aici.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>