Published On: vin, feb. 26th, 2021

VIOLENTA Braileanca de 84 de ani, talharita in miez de noapte / Batrana a trecut prin chinuri groaznice cu agresorul in casa

O batrana de 84 de ani din comuna Gemenele, judetul Braila, a trecut prin chinuri groaznice in miez de noapte, cand un tanar de 23 de ani ar fi intrat in casa acesteia cu scopul de a o talhari.

La data de 24 februarie, politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila  Biroului Investigatii Criminale si Sectia 1 Politie Rurala Braila, prin  desfasurarea activitatilor specifice politienesti, inclusiv prin folosirea cainelui de urma,  l-au depistat si retinut pe un tanar de 23 de ani, din judetul Braila, banuit de comiterea infractiunii de talharie.

In fapt, in data de 20.02.2021, in jurul orei 01.00 tanarul ar fi patruns in locuinta unei femei de 84 de ani, care se afla singura la domiciliul ei din com. Gemenele, ocazie cu care si-ar fi insusit bani prin savarsirea de acte de violenta asupra ei.

In cursul zilei de ieri, instanta a admis propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Braila si a dispus fata de tanar masura arestarii preventive, pentru o perioada de 30 de zile.

Braileanul a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>