Published On: Dum, mart. 14th, 2021

ATENTIE braileni! Din aceasta noapte, LOCKDOWN la domiciliu in intervalul orar 22:00-05.00

Daca pana acum intram in casa la ora 23:00, incepand de azi vom fi in lockdown la domiciliu in intervalul orar 22:00-05.00.

Duminica, 14 martie, intra in vigoare hotararea de Guvern privind prelungirea starii de alerta in Romania, pentru inca 30 de zile. Din aceasta seara, incepand cu ora 22.00, romanii nu mai pot iesi din case fara model de declaratie pe propria raspundere, si bineinteles, avand un motiv bine intemeiat. Pana acum, interdictia de deplasare in afara locuintei este valabila intre orele 23.00 si 05.00.

Guvernul a aprobat, in sedinta de miercuri, propunerea Comitetului National pentru Situatii de Urgenta (CNSU) privind prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei. Noua hotarare de Guvern intra in vigoare astazi, 14 martie.

In Hotararea de Guvern se modifica intervalul orar in care este restrictionata deplasarea in afara locuintei, urmand ca interdictia sa fie valabila intre orele 22:00 si 05:00.

Aceasta este, din punctul meu de vedere, cea mai importanta măsura”, a spus, la finalul sedintei de Guvern de miercuri, premierul Florin Citu.

Pana acum, interdictia de deplasare in afara locuintei este valabila intre orele 23:00 si 05:00.

Reaminitm brailenilor ca, si de acum incolo, organizarea de evenimentele private (nunti, botezuri, mese festive, aniversari etc.) este interzisa.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>