Published On: Dum, mart. 21st, 2021

BREAKING NEWS / Municipiul Braila intra in scenariul ROSU / SE INCHID!

Ieri, 20 martie, municipiul Braila a intrat in scenariul rosu. Rata de infectare cu noul coronavirus a depasit din nou 3 la mia de locuitori, respectiv 3,05. Anuntul a fost facut de prefectul Nicusor Ciocan, aseara, in jurul orei 22.30, pe pagina sa de socializare. 

O veste trista pentru braileni, astazi 20 martie incidenta raportata la nivelul municipiului Braila este de 3,05 la 1000 locuitori. A fost intocmit proiectul de Hotarare a Comitetului Judetean de Situatii de Urgenta Braila din data de 20.03.2021, acesta urmeaza procedura legala de vot din partea membrilor comisiei, urmand ca maine sa fie emis si ordinul.
In aceeasi situatie este si localitatea Varsatura, si aceasta intrand in scenariul rosu…” a anuntat Nicusor Ciocan pe pagina sa de socializare.

Desi anuntul “OFICIAL” a fost facut pe Facebook, noaptea tarziu, de catre proaspatul prefect USR, pe site-ul Prefecturii Braila (acesta fiind mai oficial decat toate anunturile de pe retelele de socializare) nu s-au mai incarcat, de vineri, datele privind incidenta cumulata.

ASA CA, MAI NOU, BRAILENII SUNT NEVOITI SA ISI IA INFORMATIILE OFICIALE DE PE FACEBOOK!!??

SCENARIUL ROSU IN BRAILA/ SE INCHID!

Astfel, potrivit legislatiei, restaurantele, cafenelele si salile de jocuri de noroc din municipiu isi vor inchide activitatea imediat ce Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta (CJSU) Braila va emite o hotarare in acest sens.

Conform legii, se suspenda activitatea operatorilor economici care desfasoara activitati de preparare, comercializare si consum al produselor alimentare si/sau bauturilor alcoolice si nealcoolice, de tipul restaurantelor si cafenelelor, in interiorul cladirilor, precum si activitatea operatorilor economici licentiati in domeniul jocurilor de noroc. Este interzisa organizarea si desfasurarea activitatii in cadrul unitatilor de spectacole si/sau concerte.

Restrictiile afecteaza si zona de restaurante din Promenada Mall, aceasta aflandu-se pe teritoriul localitatii Varsatura.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>