Published On: mar, mart. 23rd, 2021

Nicusor Ciocan nu mai are “BULAN” / Gafa de proportii facuta de Prefectura Braila

Gafa de proportii comisa de Institutia Prefectului – Judetul Braila. Noua palarie a prefectului pare sa atarne din ce in ce mai greu odata cu luarea rolului in (ne) serios.

Intr-o postare facuta astazi pe Facebook, pe pagina Institutiei Prefectului, termenii de judet si municipiu au fost bagati in aceeasi oala, fara a se delimita cat de putin, atat spatial cat si din punct de vedere al incidentei cazurilor de coronavirus.

„In actualul context al scenariului rosu in care se afla judetul nostru in aceasta perioada, se impune necesitatea de a identifica solutii suplimentare si de a avea o mai mare strictete in respectarea regulilor…” este comunicatul dat de Prefectura Braila.

Astfel, in randurile de mai sus apare o informatie falsa conform careia judetul Braila s-ar afla in scenariul rosu.

In acelasi timp, tot azi, Institutia Prefectului a publicat, de aceasta data pe pagina oficiala, datele  reale si mai putin alarmiste despre situatia, valabila atat pe municipiu cat si pe judet, ce priveste incidenta cazurilor de infectare cu noul coronavirus.

Informam brailenii ca scenariul rosu este valabil (momentan) doar pentru municipiul Braila si alte 8 localitati. La nivel de judet, incidenta cazurilor a ajuns la 2,44 cazuri la mia de locuitori.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>