Published On: joi, mart. 4th, 2021

Subprefectul Adin Boboc, intrebat ce il recomanda pentru aceasta functie: “Cred ca ma recomanda cei 21 de ani in care am lucrat in Finante si FELUL MEU DE A FI”

Prefectura Judetului Braila are, incepand de joi, 4 martie, noi persoane in conducere. Astazi, la sediul Prefecturii Braila a avut loc ceremonia de investire in functia de prefect al judetului Braila a lui Nicusor Ciocan (USR), precum şi a celor doi subprefecţi, Adin Boboc (PNL) si Nicolae Nitescu (fost primar PNL Marasu). Acestia au depus juramantul oficial, in cadrul unei ceremonii desfasurate in regim de videoconferinta, in Sala Ronda a Prefecturii Braila

Dupa ceremonia oficiala, reprezentantii Guvernului in teritoriu au sustinut o conferinta de presa in care s-au prezentat brailenilor.

Intrebat de ziaristi ce anume il reconda pentru functia de subprefect, Adin Boboc (foto), noul subprefect din partea PNL, a raspuns: „Cred ca ma recomanda cei 21 de ani in care am lucrat in Finante si felul meu de a fi. Cred ca am fost suprins, dar au fost mai multe opțiuni, s-a votat, dupa cum bine stiti”.

In continuare, Boboc si-a prezentat traiectoria sa in domeniul Finatelor, dar si pe cea din cadrul Partidului National Liberal.

 “Sunt un simplu membru PNL de la 1 august 2020. Vin de la Ianca. Am fost pana acum 7 ani seful Serviciului Fiscal de la Ianca, iar apoi am ajuns la Administratia Judeteana a Finantelor la Braila in urma unei reorganizari si la cererea mea, pentru ca am o fetita si a intrat la liceu. Navetist alaturi de copil. De 7 ani de zile lucrez la Administratia Judeteana a Finantelor Publice Braila, serviciul de Executare Silita, persoane juridice”, a declarat subprefectul Boboc.

Vezi intreaga declaratie de presa AICI

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>