Published On: vin, mart. 12th, 2021

VIDEO Gastii “UCIGASILOR” limbii romane i s-a alaturat si prefectul Nicusor de la Braila/ Lasand la o parte clasicele dezacorduri “care” le intalnim in discursul sau, prefectul Nicusor spune practic “nimica”. Sa zic asa! OFFFF!!!

Ne cerem scuze “LA LIMBA ROMANA” si “la brailenii nostri” care sunt nevoiti sa indure discursuri agramate ale unor politicieni certati cu tot si toate, de la gramatica pana la presa.

Din pacate, limba noastra plateste cu sange pretul lipsei de educatie al alesilor neamului. Un sange de toate culorile politice. Dulceata graiului romanesc, amarata de analfabetismul clasei politice, ca na, de la ei aveam pretentii. Aveam, la timpul trecut, ca prezent … nu prea, iar viitorul este incert. Fie ca este rosu, galben sau o alianta de albastru portocaliu si alb pe alocuri, toate filialele locale ale partidelor au “ucigasi” printre ele. Ucigasi ai limbii romane, oameni certati cu gramatica, cu probleme de exprimare, ajunsi in functii publice. Oameni care stranguleaza cuvintele mai ceva ca o anaconda nemancata.

La noi, la Braila, la Nicusor acasa, lucrurile nu sunt la un nivel de intelectualitate prea ridicat. Mai marele orasului dar si boss-ul judetului au cateva lacune greu de acoperit, poate mai greu decat gropile din asfalt care refuza peticele aruncate in jurul lor. Exista “neste” goluri aparute “datorita/din cauza” nivelului de pregatire. Balbele sunt la ordinea zilei. Cat despre autorul  termenilor apa “plubiala” si “SHOWBITZ”, numai de bine, macar nu mai are acces la microfonul din Parlament.

De-a lungul timpului, emisiunile tv si conferintele de presa la care au participat politicienii de seama ai Brailei, mai tare i-au ingropat in rusine decat i-au inaltat in ochii alegatorilor.

Acum, gasca UCIGASILOR LIMBII ROMANE s-a marit odata cu scoaterea din anonimat si plantarea in Prefectura Braila al lui Nicusor. Nu Nicusor pe care il stiti toti! Este vorba despre  Nicusor Ciocan! Invitat in cadrul emisiunii Reperul TV, Nicusor a dat cu limba romana de gard pana nu a mai ramas din ea decat un oftat prelungit. Lasand la o parte clasicele dezacorduri “care” le intalnim in discursul sau, prefectul Nicusor spune practic “nimica”, “urmanad in urma” sa considere ca poate face fata acestor doua functii, “sa zic asa”! OFFFF!!!

ASA CA, URMAND FIRUL AGRAMAT AL PERSONALITATILOR POLITICE EXPUSE MAI SUS, NU PUTEM DECAT SA NE CEREM SCUZE “LA LIMBA ROMANA” SI SA II URAM “SA NE TRAIASCA”, CA ALTA NU MAI AVEM! Dupa cum ar spune Nicusor: SA ZIC ASA…. OFFFF!

Vezi AICI VIDEO cu primele balbe ale lui Nicusor Ciocan scoase pe gura din functia de Prefect al judetului Braila

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>