Published On: vin, apr. 30th, 2021

AJUTAT DE POLITISTII BRAILENI, IEPURASUL A AJUNS MAI DEVREME LA CASUTELE D.G.A.S.P.C BRAILA

In aceasta saptamana, politistii Inspectoratului de Politie Judetean Braila au adus zambete si bucurie pe chipul copiilor protejati în casute de tip familial ale Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Braila.

Simpaticul urecheat a avut si ajutoare. Pentru inceput, i-a avut alaturi pe angajatii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Braila, care au aflat din timp ce isi doresc sa primeasca copiii. Apoi, au intrat în actiune politistii.

Nici ajutoarele iepurasului nu au ramas fara daruri. Unele de suflet. Zâmbetele de pe chipurile copiilor si bucuria din ochii lor au fost cele mai frumoase daruri pentru aceste sarbatori.

Activitatea, intitulata generic “Oferim cu drag bucurie copiilor comunitatii”, a mobilizat sufleteste si financiar politistii braileni, parinti la randul lor, care au inteles ca bucuria cea mai aleasa vine din zambetul si fericirea unui copil, indiferent care.

In virtutea unei colaborari stranse cu Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Braila, Inspectoratul de Politie Judetean Braila a oferit daruri precum jucarii, imbracaminte, dar si dulciuri copiilor din casutele de tip familial din localitatile Insuratei, Baraganul si municipiul Braila, oferind surpriza si speranta in prag de Paste.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>