Published On: lun, apr. 12th, 2021

Cat de departe ar putea ajunge Doinita Oancea pentru un rol? / In ce conditii s-ar lasa actrita filmata dezbracata

Doinita Oancea este una dintre cele mai apreciate actrite de la noi din tara. in cadrul unui interviu, vedeta a dezvaluit in ce conditii ar accepta sa filmeze dezbracata.
Doinita Oancea a fost invitata recent la o emisiune, acolo unde a vorbit despre cat de departe ar putea ajunge pentru un rol. Mai exact, frumoasa bruneta a dezvaluit ce ar trebui sa faca un regizor pentru a o convinge sa filmeze dezbracata.
De pupat ma pup, de dezbracat nu ma dezbrac nici pe pandemie. (…) Toate contractele sunt cu seminuditate ceee ce inseamna ca nu se vede nimic. (…) Cred ca trebuie sa fie persoana potrivita, care sa stie cum sa puna problema in fata mea. Persoana insemnand regizorul. Daca ma convinge ca personajul are de ce sa se dezbrace, da. Sunt eu mai pudica”, a declarat Doinita Oancea.

Doinita Oancea, profesoara de actorie

In perioada de izolare, actrita si-a facut mai mult timp pentru ea – a scapat de cateva kilograme in plus – dar si de proiectele ei. Ea a inceput din nou sa creeze haine, a inregistrat o piesa cu Edward Sanda si si-a relansat revista online care ii poarta numele.

“ Si o alta bucurie, realizare, din aceasta toamna este ca am ajuns din nou intr-un loc foarte important pentru mine: Studiourile Buftea. Dupa 13 ani, m-am intors acolo de unde a pornit totul si de data asta cu alt statut. Atunci eram “civila” si nu stiam de unde sa apuc meseria de actor si lumea noua in care paseam. Acum sunt o actrita cu acte in regula si de data asta am intrat pe poarta sudiourilor ca sa ii invat pe altii ce am acumulat eu in acesti 13 ani”, mai spune Doinita Oancea, facand referire la orele de actorie pe care le preda copiilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>