Published On: mar, apr. 27th, 2021

Catalin Boboc, despre demisia cu scandal a consilierului Sorin Galbinas / “Domnul Galbinas nu a fost asa un mare liberal implicat. L-am vazut de doua ori pe la partid, in 15 ani de cand sunt eu acolo”

Dupa ce tanarul liberal Sorin Galbinas si-a dat demisia din partid, demisie urmata de o serie de acuzatii ce ii vizeaza pe cei doi lideri locali Catalin Boboc si Catalin Canciu, ziarul Infobraila a luat legatura cu presedintele interimar al partidului pentru un punct de vedere.

Este optiunea lui. Poate el nu a inteles ca intr-o organizatie sunt niste reguli pe care trebuie sa le respectam cu totii. Colegii din Biroul Politic Municipal (BPM), dupa niste discutii, au propus excluderea lui. S-a si votat. Au fost mai multe motive. In primul rand activitatea de la alegerile parlamentare si apoi activitatea generala la partid. Intr-un partid trebuie sa fie colaborare si comunicare intre membri. Este o regula, nu o exceptie asta. Domnul Galbinas nu a fost asa un mare liberal implicat. Daca ma intrebati pe mine, nici nu stiu cum a ajuns pe listele alea. Nu prea l-am vazut pe la partid si sunt si eu de niste ani pe acolo. Am luat act si va urma un alt coleg”, ne-a declarat Catalin Boboc.

Intrebat fiind daca a avut discutii cu Galbinas inainte de scrierea demisiei, Catalin Boboc a raspuns ca da, declarand ca discutiile au fost pe tema modului in care se colaboreaza in cadrul grupului de consilieri locali municipali.

Eu am avut cateva discutii cu el referitoare la activitate, la modul in care sa colaboreze in cadrul grupului de consilieri locali municipali, cum sa se sprijine reciproc, cum sa isi sustina proiectele unul altuia. Daca asta inseamna ca l-am hartuit, inseamna ca vedem diferit  modul de a functiona intr-o organizatie. Pe domnul Galbinas l-am vazut de doua ori pe la partid, in 15 ani de cand sunt eu acolo, a conchis presedintele interimar al PNL Braila.

Liberalul care ii va lua locul lui Sorin Galbinas in cadrul Consiliului Local Municipal Braila este urmatorul pe lista, si anume Popa Petrica.

Citeste si Circul din PNL continua / O alta demisie cu scandal “Momentan la PNL nivelul maxim este pe baza de ”latrat”. In prezent se merge pe “mie ce-mi iese“ si una mai noua care m-a surprins negativ “votez cum zice sefu ca sa nu fiu luat la ochi”

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>