Published On: vin, apr. 9th, 2021

Cica niste ”pesedisti” au distrus PNL-ul si cica niste ”penelisti” ar vrea sa-l salveze

Forfota mare in interiorul PNL Braila, inainte de alegerile interne din partid. Miza este mare, taberele s-au format si acum s-a trecut la aruncarea cu declaratii care mai de care mai aberante. Mai nou, quartetul format de Popa, Canciu, Bucalau si Coman (backing vocals ultimii doi), vorbeste pe unde este  “invitat” ca “niste pesedisti  au distrus PNL-ul”. Partea interesanta este ca cei expusi mai sus sustin vor sa il salveze.

Dar cine sunt acesti ”eroi” ai filialei liberale care pun infrangerile repetate de la ultimele alegeri pe seama unora cu sange ”rosu”?

Catalin Canciu, fost si actual sef al Inspectoratului Scolar Judetean, pus in fotoliu de Guvernul Ponta 3 format din PSD, UDMR, PC si UNPR. Repet, pus de un Guvern format condus. Dom inspector al PNL Braila, pesedistii aia nu mai erau rai? Rai sunt doar pesedistii infiltrati in PNL care v-au destabilizat filiala partidului, nu-i asa?

Care pesedisti sunt rai? Aia care v-au facut inspector sau aia din PNL care v-au facut acum inspector? Acum, va lepadati de PSD, tocmai in fata cristelnitei? Asa cum reise din CV-ul  postat pe site-ul Inspectoratului Scolar Judetean, ati manageriat proiecte educationale importante, proiecte pe bani frumosi, asa-i? Rai pesedistii astia domnule Canciu, la zid cu ei. Imprumutati pistolul cu care s-a pozat primarul Dragomir si faceti si dumneavoastra cateva poze in ipostaza de erou al liberalilor.

Izolati-i pe toti si terminati cu panarama, ca sa ma exprim ca la dumneavoastra la partid! Dar oare, tot ei sunt de vina ca nu ati avut candidati la alegerile de anul trecut? Tot PSD este de vina ca asa zisele sondaje de opinie care va dadeau castigatori nu aveau un dram de adevar in ele?

A, eram sa uit. Daca tot m-am uitat pe CV-ul dumneavoastra, o curiozitate mai am. Cum stati cu limbile straine? In spiritul improvizatiilor de tip liberal,  cand nu stii sa canti, fluieri! Unde nu te pricepi, tragi linie, asa-i? Ca fostul ministru Costel Alexe, unde limba se impleticeste, dai cu BAM BAM BAM! (a se vedea foto)

In incheiere, o intrebare si pentru candidatul la sefia filialei liberale, Alexandru Popa. Tatal primar ce parere are despre PSD?

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>