Published On: vin, apr. 16th, 2021

Cozi interminabile la ora 17:30 / Brailenii care nu au aflat de ridicarea restrictiilor au luat cu asalt magazinele

Restrictiile au inceput sa faca parte din rutina brailenilor. Dovada stau cozile uriase care s-au format in aceasta seara putin dupa ora 17.00 in hipermarketurile din oras.

La ora 17.30 multi dintre braileni nu aflasera inca de ridicarea restrictiilor de weekend si au incercat sa isi faca cumparaturi pe ultima suta de metri. Pana si angajatii hipermarketurilor sustin ca astazi tarziu au aflat de schimbarea programului de functionare al magazinelor.

Va reamintim ca CJSU a luat astazi decizia privind ridicarea restrictiilor de mobilitate in oras, in conditiile in care in zilele de vineri, sambata si duminica ale ultimelor saptamani, in municipiul Braila au fost inchise magazinele la ora 18, iar circulatia a fost interzisa dupa ora 20.

Restrictiile au fost aplicate incepand cu data de 2 aprilie, atunci cand incidenta a depasit 4 la 1000 de locuitori in ultimele 14 zile, inregistrandu-se 4,08.

Incidenta infectiei cu coronavirus in municipiul Braila este astazi de 3,40 cazuri la mie, in scadere considerabila in ultimele zile. La nivelul judetului, incidenta este de 2,48.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citeste si BREAKING NEWS! Municipiul Braila, un pas spre normalitate / Se ridica RESTRICTIILE din weekend

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>