Published On: joi, apr. 15th, 2021

Fostul sot al Stelei Popescu, dezvaluiri tulburatoare la 3 ani de la moartea regretatei actrite: ”Destul de des imi apare in vis”

Stela Popescu a decedat pe 23 noiembrie 2017, la varsta de 81 de ani. Chiar daca au trecut mai bine de 3 ani de la moartea regretatei actrite, sotul sau a dezvaluit ca nu a uitat-o, ba mai mult o viseaza destul de des.

Dan Puican si Stela Popescu au trait o poveste de dragoste la care multi nici macar nu viseaza. Dupa ce indragita actrita a murit, fostul sau partener spune ca o vizita destul de des. Din cauza problemelor de sanatate insa, in prezent nu se mai poate deplasa pana la cimitir, dar spune ca o viseaza destul de des.

“Nu cred ca ma mai duc la Cernica, la mormantul Stelei, de Paste, pentru ca este foarte departe, insa o sa ii aprind o lumanare la Biserica sa aiba liniste pe lumea cealalta. Mereu imi aduc aminte de ea chiar daca timpul a trecut asa repede, o mai visez, destul de des imi apare in vis. Ultima data am visat-o ca era la radio in calitate de invitat si vorbea despre experientele sale profesionale”, a marturisit regizorul Dan Puican.

Este cunoscut faptul ca cei doi au ramas in relatii bune dupa ce au divortat, desi artista l-ar fi parasit pe regizor pentru Puiu Maximilian. Acesta a marturisit in repetate randuri faptul ca nu o va uita niciodata pe Stela Popescu pentru ca a iubit-o enorm.

“Nu o voi uita niciodata pe Stela, iubirea din tinerete nu se uita niciodata. Lumea am vazut ca a uitat-o, dar asta din cauza ca are atatea necazuri incat nu le mai sta capul la nimic. Insa, eu nu o voi uita niciodata indiferent de perioada prin care o sa trec”, a mai spus Dan Puican.

Cu ce regret a plecat Stela Popescu

Viata Stelei Popescu s-a consumat in cea mai mare parte pe scena, acolo unde incanta publicul cu aparitiile sale. In cadrul unui interviu pe care marea actrita l-a acordat inainte de moartea sa, povestea faptul ca cel mai mare regret al sau era ca oamenii veneau tot mai rar la teatru, preferand, in loc, divertismentul facil oferit de televiziune.

„Viata e grea, iar oamenii, preocupati de ziua de maine,  au mai putina disponibilitate de a veni la teatru. Apoi, mai este si televiziunea, pe care lumea o alege de multe ori in detrimentul culturii, pentru ca este cel mai ieftin mijloc de divertisment. Oamenii aproape ca au uitat ca exista acest mod de a-si infrumuseta viata, sufletul, mintea. 

Pe vremuri erau spectacole de calitate, astazi actorii spun bancuri, divertisment de o calitate indoielnica. A patruns un soi de amatorism, cras, in ideea ca asa se face comedia spontana. Nu oricine poate spune lucruri spontan si lumea sa rada. Poate Florin Piersic sa reuseasca, restul… Porcariile starnesc pe oricine sa rada, dar ele sunt o miza gresita in divertisment. Divertismentul a ajuns pe o treapta foarte joasa, nu se mai scriu texte bune, se pun in scena tot felul de idiotenii. Eu vorbesc acum despre divertisment. 

Parerea mea este ca televizor se uita oamenii care n-au ce face, care n-au nicio conduita, nu muncesc, nu au niciun tel in viata. Ei gusta prostiile si aduc audienta pentru televiziuni. Cu asta creste audienta, cu prostii care se uita la orice prostie! Media trebuie sa si educe, eu asa consider…“, marturisea ea.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>