Published On: joi, apr. 1st, 2021

In aceasta seara, foamea de LIBERTATE a protestatarilor braileni a fost potolita doar cu o shaorma

In Braila s-a asternut din nou linistea. O liniste acoperita vreme de 6 zile de vuvuzele si scandari de tot felul, de la LIBERATE la DEMISIE!!

Ceea ce ar fi trebuit sa fie a saptea seara de proteste la Braila, ceea ce se anunta a fi un protest rasunator care trebuia sa scoata in strada tineri revoltati de cum au fost tratati colegii lor zilele trecute, atat in strada cat si in incinta cladirii Politiei, asa cum unii dintre ei au declarat printre gemete de durere … ceea ce se anunta a fi un eveniment maret…. de fapt a fost…. NIMIC.

In aceasta seara, pe platoul din fata Primariei, locul de intalnire al protestatarilor braileni s-au aflat doar vreo 20 de tineri timizi, fara sprijin, fara lider. Restul, imprastiati care mai decare dupa pofte, dupa foame.

In aceasta seara, foame de LIBERTATE le-a fost potolita doar cu o shaorma mare, daca judecam dupa cozile interminabile facute in fata shaormeriilor din oras.

Daca timp de cateva zile protestele le-au tinut de foame, iata ca, cu putin ajutor din partea jandarmilor dar si din cauza sunetelor scoase de stomacelele goale, tinerii, care pana mai ieri scandau LIBERTATE, in aceasta seara au amutit.

Sa traim bine !!!

Acesta este un PANFLET si trebuie tratat ca atare!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>