Published On: mie, apr. 14th, 2021

Marturia din spital a Pilotului Titi Aur: ”Eram cu doua surse de oxigen, nu aveam aer. Senzatia e traumatizanta”

Pilotul Titi Aur a vorbit despre momentele grele prin care a trecut in spital, dupa ce a ajuns cu probleme mari de sanatate. Barbatul se infectase cu noul coronavirus, iar plamanii au fost foarte afectati de acest virus chinezesc. Pilotul a marturisit ca existau momente cand statea cu doua surse de oxigen, pentru ca nu putea respira.

Pilotul Titi Aur a explicat faptul ca plamanii lui au fost foarte afectati de-a lungul zilelor, dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus. Pilotul marturisește ca au existat momente cand a stat cu doua surse de oxigen, pentru ca nu putea sa respire.

Pilotul Titi Aur: Eram cu doua surse de oxigen, nu aveam aer

”Eram sufocat, veneam cu saturatia sub 70 la suta. Este traumatizant. Vreau sa transmit pentru cei care demonstreaza, fratilor, nu mai transmiteti acea minciuna ca nu exista covid. Deveniti autorii morali ai unor tragedii. Transmiteti un mesaj eronat. Exista COVID-19 și este foarte adevarat”, a spus Titi Aur, in cadrul unei emisiuni de televiziune.

”Da, sunt la spital, dar sunt ultimele momente aici. Sunt mult, mult mai bine. Eram cu doua surse de oxigen, nu aveam aer. Senzatia e traumatizanta, am trecut prin multe in viata, dar acum a fost, de departe, cea mai traumatizanta situatie. Am avut parte de o ingrijire. Am avut o forma grava, galopanta, am venit cu 30% plaman afectat, am ajuns la 45%. De la 28 martie pana pe 1 aprilie am avut un fel de gripa. Am zis ca asta-i covidul si o sa scap. Pe 1 aprilie, cand am avut prima senzatie de lipsa de oxigen, ajunsesem cu 30 la suta plaman afectat”, a continuat pilotul.

Pilotul Titi Aur, in ciuda faptului ca s-a protejat mereu purtand masca de protectie, așa cum a declarat și el pentru Digi24, a ”furat” virusul. Pilotul se afla in prezent internat in spital, dupa ce a acuzat stari de rau.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>