Published On: mar, apr. 6th, 2021

Meciurile de la EURO 2020 de pe Arena Nationala cu spectatori in tribune

Meciurile din cadrul Euro 2020 organizate in aceasta vara la Bucuresti vor avea loc „cu prezenta in tribune a unui numar maxim de 13.000 de spectatori, reprezentand 25% din capacitatea tribunelor Arenei Nationale”, a anuntat ministrul tineretului si sportului, Eduard Novak, pe Facebook.
„O veste mult asteptata de toata lumea, pe care ma bucur sa o dau azi, de Ziua Internationala a Sportului pentru Dezvoltare si Pace: meciurile organizate pe teritoriul Romaniei in cadrul Turneului Final al Campionatului European de Fotbal EURO 2020 se vor desfasura cu spectatori in tribune”, a scris ministrul sportului, Eduard Novak, pe Facebook.
Ministrul tineretului si sportului a explicat cum se va face accesul spectatorilor la meciurile EURO 2020 de la Bucuresti. „Ne dorim sport, miscare, este un mic castig in fata pandemiei. Conform schemei UEFA, fiecare spectator trebuie sa prezinte un certificat ca s-a vindecat de COVID sau ca s-a vaccinat. Fiecare bilet va contine data, ora prezentei pe stadion, pentru a se evita aglomeratia. Si mai este si varianta de a fi testat la fata locului. Vor fi filtre, vor fi prezenti oameni de la UEFA, alaturi de noi, vor fi vreo 300 de oameni”, a declarat Novak, conform news.ro. Ce meciuri de la EURO 2020 va gazdui Bucurestiul Bucurestiul va gazdui in aceasta vara patru partide de la EURO 2020 pe Arena Nationala, trei din grupa C si o optime de finala, dupa urmatorul program actualizat:

Duminica, 13 iunie 2021, ora 19.00 Austria – Macedonia de Nord

Joi, 17 iunie 2021, ora 16.00 Ucraina – Macedonia de Nord

Luni, 21 iunie 2021, ora 19.00 Ucraina – Austria

 

Luni, 28 iunie 2021, ora 22.00* Meci din optimile de finala: castigatoarea grupei F si echipa clasata pe locul secund in grupele A, B sau C. Campionatul European de fotbal ar fi trebuit sa se desfasoare anul trecut, dar a fost amanat pentru 2021 din cauza pandemiei de COVID-19.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>