Published On: joi, apr. 1st, 2021

PERCHEZITII / Braila, “taraba” de aprovizionare pentru consumatorii de droguri din Buzau

Ieri dimineata, politistii de combatere a criminalitatii organizate din Buzau, impreuna cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Buzau, au efectuat 20 de perchezitii domiciliare in Buzau, Braila si Bucuresti, la persoane banuite de trafic de droguri de risc, efectuare de operatiuni cu substante susceptibile a avea efect psihoactiv si constituire a unui grup infractional organizat.

Din cercetari a reiesit ca, din 2020 si pana in prezent, 13 persoane, cu varste cuprinse intre 18 si 50 de ani, s-ar fi constituit intr-o grupare infractionala si s-ar fi aprovizionat cu droguri de risc si substante cu efect psihoactiv de la persoane din Braila si Bucuresti, pe care le-ar fi vandut in Buzau.

De asemenea, unii dintre membrii gruparii ar fi infiintat culturi indoor si outdoor de cannabis.

In urma perchezitiilor, a fost descoperita o cultura indoor de cannabis, au fost ridicate 950 de grame de canabis, recipiente care contineau componente chimice utilizate la prepararea substantelor psihoactive, mai multe telefoane mobile si 3.600 de lei.

Au fost puse in executare 13 mandate de aducere, persoanele depistate urmand a fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Buzau, pentru audieri.

La activitati au participat si politisti ai brigazilor de combatere a criminalitatii organizate Ploiesti si Bucuresti, politisti ai Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Braila, precum si jandarmi ai inspectoratelor judetene de jandarmi  Buzau si Ploiesti si ai Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

Actiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din Politia Romana.

 

Vezi AICI VIDEO CU PERCHEZITII

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>