Published On: mie, apr. 21st, 2021

Piata DROGURILOR este de astazi mai saraca / Traficantii din Braila, “calcati” de politisti / Arme, droguri si zeci de mii de euro confiscati

Perchezitii in Braila si alte 3 judete la persoane banuite de trafic de droguri de mare risc.

Astazi, 21 aprilie, politistii de combatere a criminalitatii organizate din Sibiu, impreuna cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Sibiu, efectueaza 38 de perchezitii la domiciliile unor persoane banuite de trafic de droguri de risc, in judetele Sibiu, Cluj, Alba si Braila.

In prezent, politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate efectueaza 38 de perchezitii domiciliare in judetele Sibiu, Cluj, Alba si Braila, intr-un dosar penal privind comiterea infractiunilor de constituirea unui grup infractional organizat, trafic de droguri de risc si efectuare de operatiuni cu substante susceptibile de a produce efecte psihoactive.

Din cercetari a reiesit ca, de la inceputul anului 2020 si pana in prezent, o grupare de criminalitate organizata ar fi actionat in judetele Sibiu, Cluj, Alba si Braila, iar membrii acesteia ar fi desfasurat, in mod coordonat, activitati de procurare, transport, detinere si comercializare catre consumatori a unor droguri de risc (cannabis), sau substante susceptibile de a produce efecte psihoactive.

In urma perchezitiilor domiciliare efectuate pana in prezent, au fost descoperite si ridicate mai multe arme, o cultura indoor cu 19 plante de cannabis, plicuri cu substanta pulverulenta, cantare electronice de precizie, 35.000 de euro si alte bunuri.

In cursul acestei zile, vor fi puse in aplicare 31 de mandate de aducere. Cercetarile sunt continuate pentru savarsirea infractiunilor de constituirea unui grup infractional organizat, trafic de droguri de risc si efectuare de operatiuni cu substante susceptibile de a produce efecte psihoactive.

Activitatile beneficiaza de sprijinul colegilor specializati in combaterea criminalitatii organizate din Alba-Iulia, Hunedoara, Cluj-Napoca, Braila, Ramnicu-Valcea si Brasov, precum si al jandarmilor Inspectoratului Judetean de Jandarmi Sibiu si structurilor teritoriale ale S.A.S., sub coordonarea S.I.A.S..

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>