Published On: mar, apr. 20th, 2021

Procesul de programare la vaccinare, un HAOS pe alocuri / Brailean nemultumit: “Bataie de joc! Asa vor ei sa scapam de virus? Daca eu nu sunam la ei, ratam programarea”

Sesizare privind proasta organizare a procesului de vaccinare in Braila. Un brailean in varsta de 45 de ani ne-a povestit dificultatile intampinate atat de el cat si de mama acestuia in incercarea de a se imuniza.

“Daca eu nu sunam la ei, ratam programarea”

Pe la sfarsitului lunii martie am sunta la call center la Braila pentru a ma programa pe mine si pe mama mea. Acolo am dat atat datele personale cerute cat si datele de contact. Mi s-a spus ca suntem pusi pe lista de asteptare si ca, de indata ce se vor face programarile, vom fi anuntati.

Timp de 3 saptamani nu am primit niciun mesaj sau vreun telefon. Dupa, am sunat din nou la call center, de aceasta data la Bucuresti la nr de telefon 021.414.44.25 si atunci mi-au comunicat ca mama este programata la vaccin a doua zi, in centrul de vaccinare de la Scoala nr. 23. Daca eu nu sunam sa intreb, nici nu stiam. Dovada sta faptul ca nu am primit niciun mesaj sau vreun telefon nici inainte, nici dupa apelul facut de mine. La fel s-a intamplat si in cazul meu. Maine (n.r. 21 aprilie 2021) urmeaza sa fac si eu prima doza a vaccinului. Nici in cazul meu nu m-a instiintat nimeni cand sunt programat. Am aflat sunand in aceasta dimineata tot eu la call center din Bucuresti. Nici pana la aceasta ora (n.r. ora 13:20, ora in care ne-a fost trimisa sesizarea) nu a luat nimeni legatura cu mine sa ma instiinteze oficial. Bataie de joc!

Asa vor ei sa scapam de virus?

In continuarea dezvaluirilor, braileanul a sustinut ca este indignat si dezgustat de organizarea intregului proces de vaccinare.

Bate pasul pe loc din cauza sistemului. Cine stie cati romani au ratat programarile din cauza faptului ca nu i-a anuntat nimeni cand si unde au fost programati! Multi sunt batrani care nu stiu sa se programeze online, pe platforma, si suna la call center, iar acolo le spune ca sunt in asteptare si poate asa au ramas si in ziua de astazi.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>