Published On: mie, apr. 21st, 2021

ULTIMA ORA / Municipiul Braila ar putea scapa de scenariul rosu

Semne bune rata de incidenta are! Peste cateva zile, daca incidenta isi urmeaza trendul ultimelor saptamani, municipiul Braila ar putea scapa de scenariul rosu dupa ce rata de infectare a scazut constant, pana la valoarea de 3.01 la mie inregistrata astazi.

Cu 50 de cazuri pozitive inregistrate in ultimele 24 de ore la nivelul judetului, municipiul Braila este la un pas de a trece sub incidenta de 3 la mie. Daca acest lucru se intampla maine, iar in urmatoarele trei zile consecutive cazurile confirmate vor fi tot in scadere, s-ar putea permite ridicarea restrictiilor specifice scenariului rosu.

Iesirea municipiului din scenariul rosu ar permite functionarea cu o capacitate de maxim 30% a salilor de spectacole si cinematografelor, redeschiderea activitatilor in interior a restaurantelor, cafenelelor si barurilor, in limita a maxim 30% din capacitatea unitatii si permiterea activitatilor cu publicul, pana in limita a 30% a spatiului destinat, a operatorilor economici licentiati in domeniul jocurilor de noroc.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>