Published On: lun, mai 24th, 2021

AVEM sau NU minivacanta de 1 iunie? Decizie de ultima ora

Romanii care vor sa fie liberi si luni, 31 mai, inainte de Ziua Copilului, 1 iunie, cand va fi liber prin lege, isi pot lua o zi de concediu, spune ministrul Muncii, Raluca Turcan.

Discutia este mai un pic mai delicata. Multa lume si-ar dori sa existe aceasta punte. Pe de alta parte isi pot lua o zi de concediu. Exista varianta legala de a-ti lua o zi de concediu pentru a crea aceasta punte. Pentru industria turismului probabil ca ar prinde foarte bine sa poata oamenii sa beneficieze de cateva zile libere. Sa acceseze serviciile turistice. Varianta cea mai buna este de a-ti lua o zi de concediu. Aceasta este punctul meu de vedere. Pentru industria turismului probabil că ar prinde foarte bine sa poata oamenii sa beneficieze de cateva zile libere, sa acceseze serviciile turistice, dar varianta cea mai bună este aceasta de a-ti lua o zi de concediu. Nu am discutat lucrul acesta (n.r. – ca guvernul sa decida sa fie libera ziua de luni, 31 mai). Punctul meu de vedere este că aceasta e varianta cea mai buna, sa iti iei o zi de concediu“, a subliniat Raluca Turcan, care a participat la inaugurarea unui centru mobil de vaccinare intr-un autobuz etajat in Portul Tomis.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>