Published On: mie, mai 26th, 2021

Braila se insanatoseste

Conform datelor transmise de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Braila, in ultimele 24 de ore, in judetul nostru au mai fost confirmate cu SARS CoV-2 alte 18 persoane si din fericire, nu s-a inregistrat niciun deces.

Pana astazi, in Braila au fost inregistrate in total 12.771  cazuri. Pe de alta parte, din totalul celor 12.771 de cazuri amintite, un numar de 313 sunt pacienti transferati la Braila din alte judete pentru a fi tratati. In ultimele ore au fost prelevate 83 de teste.

In acest moment, 57 de persoane sunt internate in spitalele COVID din Braila, 60 de braileni sunt in izolare la domiciliu si alti 437 sunt in carantina la domiciliu.

Incidenta

Incidenta municipiului Braila a scazut constanta, ajungand la rata de infectare de 0.34 la mia de locuitori. Comuna Tudor Vladimirescu a urcat pe primul loc in topul incidentei coronavirus din judet, cu o rata de infectare de 4,17 la mia de locuitori.

Vaccinare

In ceea ce priveste campania de vaccinare desfasurata in judetul Braila, doar 733 persoane au fost vaccinate in ultimele 24 de ore. Bilantul brailenilor vaccinati cu ambele doze a ajuns la 32.705, iar 73.391 au facut pana acum doar prima doza.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>