Published On: lun, mai 31st, 2021

Brailenii au pus umarul la vaccinare / Campania din centrul drive thru prinde viteza

Peste 280 de persoane s-au imunizat impotriva Covid-1, in primul centru drive-thru amplasat in parcarea Braila Mall Varsatura.

 Peste 280 de persoane, vaccinate in masina

De sambata, la Braila functioneaza primul centru drive -thru, iar decizia de a amenaja un astfel de spatiu a fost primita cu bucurie de braileniii care au venit in numar destul de mare la imunizare.

“Multumesc tuturor celor care au contribuit – cu suflet si profesionalism – la buna functionare a centrului de vaccinare drive-through deschis sâmbata in parcarea Centrului Comercial Braila Mall: medici, asistenti medicali, registratori, voluntari si colaboratori!

Campania de vaccinare continua, centrul drive-through ii asteapta pe cei interesati sa se imunizeze, in ciuda vremii nefavorabile!

Sambata in prima zi au fost imunizate 132 de persoane, iar duminica 151 de persoane. Multumesc in mod special celor doi medici voluntari veniti din Iasi in sprijinul acestei campanii, fara de care nu puteam deschide acest centru. In continuare fac apel public la medicii braileni sa se implice la aceasta campanie.

In zilele urmatoare vom pune la dispozitie si vaccinul Johnson&Johnson deoarece au fost solicitari in acest sens” informeaza Prefectura Braila.

In ultimele 24 de ore, 531 persoane au fost vaccinate. Numarul brailenilor vaccinati cu cel putin o doza a ajuns la 76.495, iar 34.195 dintre acestia au facut ambele doze.

Braila se insanatoseste

Conform datelor transmise de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Braila, in ultimele 24 de ore, in judetul nostru au mai fost confirmate cu SARS CoV-2 alte 6 persoane si, din nefericire, alte doua au pierdut lupta cu virusul.

Pana astazi, in Braila au fost inregistrate in total 12.793  cazuri. Pe de alta parte, din totalul celor 12.793 de cazuri amintite, un numar de 315 sunt pacienti transferati la Braila din alte judete pentru a fi tratati. In ultimele ore au fost prelevate 37 de teste.

In acest moment, 44 de persoane sunt internate in spitalele COVID din Braila, 48 de braileni sunt in izolare la domiciliu si alti 386 sunt in carantina la domiciliu.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>