Published On: mie, mai 5th, 2021

Cum incep scoala elevii din Braila / Lista oficiala a scenariilor in care se redeschid unitatile de invatamant dupa Paste

Elevii din clasele a V-a, a VI-a si a VII-a si liceenii din clasele a IX-a, a X-a si a XI-a care studiaza la scolile din municipiul Braila incep astazi cursurile tot in sistem on-line, iar asta pentru ca municipiul se mentine la o rata de infectare de peste 1 la mie.

Desi in numeroase localitati brailene scoala va incepe pentru toti elevii, rata de infectare scazand sub 1 la mie, cei mai multi elevi din municipiu incep astazi scoala tot din fata calculatorului.

Motivul, municipiul Braila are o rata de infectare de 1.38, ceea ce inseamna ca vor merge la scoala doar elevii de I-IV.

Pentru ca au participat la cursuri timp de doua saptamani,  in vacanta de Paste, elevii din anii terminali – a opta si a douasprezecea – vor reveni in banci abia lunea viitoare. Elevii din municipiul Braila vor reveni cu totii in banci doar daca in urmatoarele zile indicele va cobori sub 1 la mie.

Reamintim ca in localitatile aflate in scenariul verde, cu rata de infectare sub 1 la mie, revin fizic la scoala elevii din clasele I-XII si copiii de gradinita.

In localitatile aflate in scenariul galben, cu rata de infectare de peste 1 la mie, elevii din clasele V-VII si IX-XI fac in continuare cursuri online.

Ministerul Educatiei a publicat lista localitatilor din Romania, fiecare cu scenariul aferent ratei de infectare dupa care se redeschid scolile  astazi, 5 mai 2021.

Astfel, in judetul Braila situatia seprezinta astfel:

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>