Published On: lun, mai 24th, 2021

Femeie moarta in fata popasului Brotacelul / A fost spulberata de o masina in timp ce trecea strada printr-un loc extrem de periculos

O braileanca in varsta de 49 de ani a fost spulberata de o masina aseara, in fata popasului Brotocelul. Aceasta traversa neregulamentar drumul national 2B pentru a ajunge in parcare, moment in care a fost lovita de un autoturism condus de un tanar, in varsta de 20 de ani, care circula dinspre Faurei spre Ianca.

La data de 23.05.2021, in jurul orei 21.15, pe DN 2B, in afara orasului Faurei a avut loc un accident rutier, in care a fost implicat un sofer, in varsta de 20 ani, ce conducea un autoturism si un pieton, o femeie in varsta de 49 ani.

In urma evenimentului a rezultat decesul femeii, care s-ar fi angajat in traversarea neregulamentara a DN2B si ar fi fost surprinsa si accidentata de respectivul autoturism.

Soferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

In cauza s-a intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infracțiunii de ucidere din culpa.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>