Published On: vin, mai 14th, 2021

FOTO Ajutor nesperat pentru maternitatea Braila / Aparate care fac diferenta dintre viata si moarte pentru nou-nascuti, primite in dar

Astazi, 14 mai 2021, cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Parinte Casian, Parohia ”Sfanta Cuvioasa Parascheva” din muncipiul Braila a desfasurat o activitate social-filantropica la maternitatea din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta din municipiul Braila.

In aceasta perioada pascala, preotii de la parohia braileana ”Sfanta Cuvioasa Parascheva”, in urma unor consultari cu reprezentantii acestei unitati medicale, au achizitionat doua aparte de monitorizare a functiilor vitale pentru copiii nou-nascuti, necesare dotarii Sectiei de Neonatologie din cadrul Spitalului de Obstetrica-Ginecologie din Braila.

Aceste dispozitive medicale sunt esentiale pentru a-i supraveghea si salva pe copiii nascuti prematuri si pe cei care sufera de diverse afectiuni.

Preotul paroh Stefan Stan impreuna cu cei implicati in activitatea social-filantropica de astazi au predat aparatura medicala cu toate accesoriile necesare persoanelor desemnate din cadrul institutiei spitalicesti, iar pe langa echipamentele medicale achizitionate special si donate acestui spital au fost oferite icoane, carti de rugaciune si Agheasma de la sarbatoarea ”Izvorul Tamaduirii” personalului medical si mamelor internate.

Valoarea dispozitivelor medicale daruite astazi este de 9000 lei.

Spitalul de Obstetrica si Ginecologie din Braila se afla intr-o frumoasa colaborare cu mai multe parohii din Braila, aceasta colaborare fiind benefica pacientelor si copiilor internati in acest spital, precum si cadrelor medicale care isi desfasoara activitatea in aceasta unitate medicala cu mare daruire.

Aceasta parohia si-a manifestat disponibilitate ca in perioada urmatoare sa mai achizitioneze pentru acest spital un aparat performant de oxigenoterapie extrem de necesar pacientilor din cadrul Sectiei de Terapie intensiva care au nevoie de respiratie asistata.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>