Published On: mie, mai 26th, 2021

Inca un sofer roman de TIR gasit mort in cabina, cu plagi injunghiate pe corp, in Italia

O noua tragedie a lovit numeroasa comunitate a camionagiilor romani care muncesc in Europa, un sofer de TIR fiind gasit fara viata in cabina, in Italia. Gazeta Romaneasca preia informatii din Messagero Veneto si scrie ca usile cabinei erau incuiate.

Un sofer roman de TIR a fost gasit mort, luni, in cabina, intr-o parcare din zona industriala a localitatii Rivoli di Osoppo, provincia Udine. Usile TIR-ului erau blocate din interior si nu sunt semne ca ar fi fost fortate. Alarma la serviciul de urgenta a fost data de mai multi colegi soferi, ingrijorati ca romanul nu a raspuns ore in sir la telefon. A fost declansata rapid o operatiune de cautare, in urma careia a fost gasit camionul barbatului, parcat in zona industriala din Rivoli. Romanul de 50 de ani a fost descoperit fara viata, iar echipajul de prim-ajutor chemat la fata locului nu a mai putut face nimic pentru barbat. Pe corpul sau au fost gasite mai multe rani provocate prin injunghiere. Pe retelele de socializare, mai multi camionagii care spun ca sunt colegi la aceeasi firma cu soferul gasit mort sustin ca acesta s-ar fi sinucis din cauza unor probleme in familie.

Acum o luna un alt sofer a fost gasit mort in cabina, in Italia In urma cu o luna, un alt camionagiu roman a fost descoperit fara suflare in cabina, in Italia. Camionul lui era parcat pe Via Bondi, in zona industriala Bassette, la cateva sute de metri de moschee. Descoperirea a fost facuta dimineata tarziu de un trecator, care a alertat imediat politia.

Barbatul era un sofer roman de TIR, rezident de mai multi ani in Sassuolo. A fost gasit pe scaunul pasagerului in cabina camionului pe care lucra. In jurul gatului soferului roman era un cablu electric, langa el un cutit, avea o rana deschisa la gat si in cabina era mult sange. Niciun bilet nu a fost gasit, usile nu erau incuiate, dar anchetatorii cred ca e vorba despre o sinucidere. Mihai a murit ucis, in Franta, cu sabia In urma cu zece zile, un alt sofer roman de TIR, Mihai Spataru, a fost ucis cu o sabie intr-o parcare din Franta. A murit in bratele sotiei sale, care-i era colega de echipaj. Mihai a sangerat abundent si cand au sosit salvatorii a fost prea tarziu pentru a mai putea face ceva pentru el. Moartea lui a starnit un val de reactii inclusiv la nivelul Parlamentului European, unde s-a cerut o mai mare grija pentru securitatea camionagiilor, atacati tot mai des si mai violent in toata Europa.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>