Published On: lun, mai 10th, 2021

Lucruri de evitat atunci când pariezi pe bani reali

Norocul este împărțit în două segmente egale. Unul dintre ele îți poate aduce bucurie și câștiguri, iar cel de-al doilea este plin de tristețe și perioade în care bugetul investit nu produse atât pe cât ar trebui sau te lasă chiar în pierdere. Nu trebuie să te panichezi, deoarece oportunitățile de câștig încă sunt acolo, trebuie doar să înveți să te ferești de ghinion. Cum eviți ghinionul?

Alegerea jocurilor care nu sunt profitabile

Norocul sau Ghinionul își stabilesc ratele de victorie chiar din momentul în care alegi un bonus de bun venit, un cazino sau chiar un joc, iar cea din urmă este cea mai importantă. Jocurile pe care le alegi decid mare parte din rezultatele pe care le vei avea la sfârșitul sesiunii de joc. Cel mai probabil, dacă ești un jucător la început de drum, nu știi care sunt jocurile care au șanse de câștig mai mare sau care sunt cele care nu sunt profitabile.

Trebuie să ai în vedere aspecte precum RTP care este stabilit matematic și este legea pe care jocul o folosește, dar trebuie să te și distrezi. Deci ai de ales un joc ce are potențial de plată, dar care să îți și placă. Dacă vei alege un joc care să nu îți placă, nu te vei distra și automat, timpul investit este degeaba. Dacă alegi un joc unde șansele de câștig scad, vei pierde bani. Secretul stă în echilibrul dintre cele două.

Ceea ce poți face este să identifici jocurile pe care trebuie să le eviți, dar și pe cele recomandate cu rate de câștig mai mari. De exemplu, jocurile care au șanse mai mari ce cresc în funcție de strategie sunt Pokerul, Blackjack-ul și Baccarat-ul.

Jocurile care au cele mai mici rate de plată și implicit, jocurile la care vei avea cele mai mic șanse de câștig sunt: Sloturile și loteriile de tip Keno.

Lipsa unui buget

Pur și simplu nu poți să mergi regulat în cazino sau să te joci pe un cazino online fără aă ai bine stabilită o strategie de buget. Acest tip de strategie include un buget stabilit pentru fiecare partidă, un bankroll total ce poate fi setat pentru întreaga lună, dar și limite de câștig sau pierdere. Este un efort în plus pentru a calcula și administra astfel de lucruri, dar te vor ajuta foarte mult să pierzi mai puțini bani.

Bankroll-ul lunar trebuie să fie stabilit la începutul lunii și împărțit pe atâtea partide de gambling este nevoie. Dacă ai 1000 RON pe lună asociate cazinoului, acea sumă nu trebuie depășită. Bankroll total de 1000 RON pe lună cu 100 RON per partidă înseamnă 10 sesiuni de gambling pe lună de 100 RON fiecare.

Limitele de câștig sau pierdere sunt indici pe care trebuie să îi folosești în timp ce ești deja implicat într-o sesiune de joc. Dacă ai început cu 100 RON, iar limita de câștig este la 500, te vei opri din joc în momentul în care ai 500 RON în balanță. Limita de pierdere este de obicei identică și bugetului din partidă. În momentul în care din cei 100 RON nu mai ai nimic, partida se încheie.

Cu cât ai mai multe limite și cu cât sunt respectate mai bine, cu atât vei sta mai departe de faliment și dependență.

Pierderea controlului

Dacă tot vorbim despre ce ar trebui să eviți, pierderea controlului nu este acceptată pentru jocurile de noroc. Fiecare decizie luată în lipsă de control te poate costa bani. De aceea îți recomandăm să setezi limite, să joci cu mize mici și să ai grijă la pierderi. Totul pentru a nu pierde controlul.

În momentul în care jucătorul a pierdut controlul jocului, cazinoul începe să facă profit. Cazinourile au strategii prin care îți oferă premii mici, băuturi gratis și mențin o atmosferă întunecată pentru ca tu să nu ai control asupra timpului și asupra mediului înconjurător. Cu cât ești mai detașat de lumea reală, cu atât vei pierde controlul mai ușor, iar cazinoul va începe să facă bani.

Trebuie să fii pregătit psihic. Totul pleacă din interiorul tău. O sumă mare câștigată trebuie să te mențină calm, dar și atunci când pierzi, tot calmă trebuie să fie starea. Fiecare pariu, buget, câștig sau pierdere trebuie controlată. La fel și deciziile critice.

Trebuie să știi ce joc vei juca, pentru cât timp, la ce miză și ce vei face în orice situație. Dacă doar te vei duce cu speranța de a câștiga un jackpot riscând oricât este nevoie pentru a a-ți atinge scopul, ai șanse foarte mari să pleci pierzător.

Concluzie

Poate suna puțin ciudat, dar este foarte important să te eviți pe tine atunci când te joci la cazino. Trebuie să fii în control și să nu lași emoțiile să decidă pentru tine. Fii in control asupra jocului, asupra banilor și asupra limitelor impuse tot de tine. Așa vei câștiga mai mult și vei pierde mai puțin pe termen lung.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>