Published On: mie, mai 12th, 2021

Misiune de salvare in rochie de mireasa / O asistenta medicala care se intorcea de la propria nunta a ajutat victimele unui accident

Doi tineri americani proaspat casatoriti, care se intorceau de la nunta lor, au fost martorii unui accident rutier in drum spre casa. Mireasa, care este asistenta medicala, a coborat din masina si a acordat primul ajutor pana la sosirea echipajelor de salvare. Imaginea cu asistenta in rochie de mireasa ajutand victimele accidentului s-au viralizat.

„Cand ne intorceam de la nunta noastra, la doar cateva strazi de casa, am vazut un SUV intrand in altul, accident in care au fost implicate alte trei masini. Am tras pe dreapta si am vazut oamenii tragand dintre masini o femeie cu o taietura adanca la femur. Sotia mea a iesit din masina, imbracata in rochia de mireasa, si a fugit sa dea o mana de ajutor, in timp ce eu am sunat la 911. Rachel a tinut-o pe femeia ranita, a vorbit cu ea si a ajutat-o pana au venit paramedicii”, a descris scena Calvin Taylor, sotul lui Rachel, asistenta medicala din Saint Paul, Minnesota.

Asistenta medicala a relatat ca rana femeii era adanca pana la os si si ca a facut tot ce a putut sa o mentina constienta si calma, pana la sosirea echipajelor de salvare.

„A fost extraordinara si mi-a salvat viata, ajutandu-ma sa raman calma si concentrata”, a povestit ulterior victima accidentului, Tamara.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>