Published On: Dum, mai 30th, 2021

POPA si BOBOC, liderii liberalilor braileni, s-au impartit dupa “ciolan” / Batalia oficiala in PNL a inceput

Premierul Florin Citu si-a anuntat astazi candidatura la functia de presedinte al Partidului National Liberal, intrand astfel in competitie cu Ludovic Orban, actualul presedinte al PNL. A facut anuntul alaturi de Emil Boc si Rares Bogdan.

Congresul PNL ar urma sa fie organizat in septembrie, cand se vor fi votate persoanele care vor ocupa functiile supreme in PNL.

Secretarul de Stat in Ministerul Muncii, in acelasi timp presedinte interimar al PNL Braila, Catalin Boboc a participat si el la lansarea candidaturii lui Florin Citu, ceea ce ar putea duce la schimbari importante in Braila in ceea ce priveste orientarea organizatiei judetene in campania electorala din PNL.

Dupa ce in ianurie, printr-un comunicat de presa, organizatia judeteana a liberalilor braileni isi arata sprijinul pentru Ludovic Orban, Boboc si-a reconfirgurat traseul. Contracandidatul sau la sefia filialei judetene, deputatul Alexandru Popa este in continuare alaturi de Orban, prezent fiind in dreapta acestuia la vizita de la santierul Podului peste Dunare.

Tradarea este cuvantul de ordine in PNL. Asa cum Alex Popa, cand s-a vazut cu sacii in caruta spre Parlament, l-a dat la o parte pe Boboc, concurand impotriva sa pentru sefia filialei brailene, asa si Boboc i-a intors spatele celui care l-a facut prefect.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>