Published On: mar, mai 25th, 2021

Romanca de 19 ani, batuta si pusa sa se culce cu barbati, ca sa achite permisul fals al iubitului ei, in Italia

Clipe de groaza in Ostia pentru o tanara romanca de 19 ani care a fost batuta si fortata sa se prostitueze, pentru a achita o datorie.
Incuiata intr-un apartament, amenintata, lovita si obligata sa se culce cu diversi barbati care plateau pentru asta, asa a trait o tanara romanca ultimele saptamani. Fortata de doi barbati, de 32, respectiv 21 de ani, adolescenta nu s-a putut opune. Un alt barbat si doua femei au fost complicii celor doi. Toti cinci au fost arestati. Pentru a o salva, Politia italiana a organizat o descindere fulger in apartamentul in care era inchisa, dupa un apel anonim care semnala prezenta ei acolo si abuzurile la care era supusa. Dusa la sediul politiei, fata, ajutata de un interpret, pentru ca nu vorbea deloc limba italiana, a confirmat calvarul pe care l-a trait. Un barbat a sunat la numarul de urgenta si a povestit despre o fata fortata sa se prostitueze impotriva vointei sale, in interiorul unei case din Ostia. Anchetand, agentii au descoperit ca tortionarii tinerei au postat reclame, insotite de o serie de fotografii ale fetei de 19 ani, pe unele site-uri de dating. in imagini, politistii au observat urmele pe care fata le avea pe corp, in special pe picioare si brate: urme ale violentei la care a fost supusa. Dupa cum s-a aflat la ancheta, toate bunurile personale au fost luate de la fata, inclusiv telefonul mobil. Gestionarea smartphone-ului a fost, de fapt, complet in mainile rapitorilor ei, care l-au folosit pentru a face programari si a conveni asupra tipului de servicii sexuale si a preturilor. In majoritatea cazurilor, actul sexual a avut loc fara utilizarea prezervativului, pentru a fi platit mai mult.
„Spada si Fasciani in comparatie cu mine sunt nimic, eu sunt seful Ostiei.”, ar fi repetat unul dintre arestati in mai multe randuri, pentru a-si demonstra statutul de obisnuit al anchetelor. Roberto Spana si Carmine Fasciani sunt doi interlopi italieni celebri in Peninsula pentru teroarea pe care au semanat-o de-a lungul anilor in Ostia. Politistii au mai aflat ca fata a fost fortata sa se prostitueze pentru a achita o datorie a iubitului ei, care a obtinut un permis de conducere fals, dar nu a mai platit pentru el. Asa ca tanarul de 21 de ani i-a propus barbatului de 32 de ani de la care luase permisul sa o forteze pe cea care credea ca ii e iubita sa se culce cu barbati, ca sa isi achite astfel datoria.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>