Published On: mar, mai 25th, 2021

Un copil de 11 ani a fost la un pas de moarte dupa o provocare de pe TikTok

Familia unui copil de 11 ani care a ajuns la spital in stare grava dupa ce a inghitit niste bile magnetice avertizeaza cu privire la pericolul unei provocari virale pe TikTok.
Ellis Tripp se lupta pentru viata sa, dupa ce a inghitit cinci bile magnetice mici, care au fost descoperite de medici in intestinul sau.
Baiatul a fost dus de urgenta la spital saptamana trecuta, dupa ce medicii au banuit ca are apendicita. Au observat apoi ca apendicele era in regula, iar in timpul unor analize o bila magnetica s-a lipit de unul din instrumentele cu ajutorul carora cercetau cauza durerii.
Vineri, copilului i-au fost scoase trei bile magnetice. A doua zi a avut loc o alta operatie istovitoare de sase ore, cand chirurgii au fost nevoiti sa-i taie 5 centimetri din intestin pentru a scoate ultimii doi magneti.
Exista temerea ca Ellis ar fi raspuns unei provocari pe TikTok in care tinerii se prefac ca isi fac piercing la limba.
Mama baiatului, Amy Clarke, a facut o pledoarie pe retelele sociale pentru a avertiza ceilalti parinti cu privire la aceste pericole.
„Este un cosmar. Aceasta nebunie TikTok l-ar fi putut ucide. Va rog, discutati cu copiii vostri si spuneti-le cat de periculoase sunt. Bilele sunt mortale daca sunt inghitite”, a scris femeia pe Facebook.
Bunica lui Ellis, Sue Davies, in varsta de 50 de ani, a spus, la randul ei, ca profesorii de la scoala lui Ellis gasisera si la alti elevi bile magnetice. Ea a spus ca medicii sunt ingrijorati, in conditiile in care Ellis este al cincilea copil intr-o saptamana tratat dupa inghitirea bilelor magnetice.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>