Published On: joi, mai 27th, 2021

Un pas spre normalitate / Va avea loc primul meci de fotbal cu spectatori in Braila. Care sunt regulile care trebuie respectate duminica

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila si din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Constanta vor asigura masurile de ordine si siguranta publica, cu ocazia desfasurarii meciului retur pentru promovarea in Liga a II-a, dintre echipele ACS Dacia Unirea Braila si ACS Otelul Galati. Meciul de fotbal va avea loc duminica, 30 mai, incepand cu ora 14:30, pe stadionul din localitatea Insuratei.

Facem precizarea ca este primul astfel de eveniment sportiv din acest an desfasurat pe raza judetului Braila, la care accesul suporterilor este permis, in anumite conditii impuse in context pandemic. In conformitate cu legislatia in vigoare, numarul spectatorilor din tribune nu trebuie sa depaseasca 25% din capacitatea maxima a stadionului. Data fiind capacitatea redusa a stadionului, organizatorul a stabilit ca vor fi emise  cel mult 100 de invitatii cu titlu gratuit pentru acces in tribune.

Accesul in tribune se va face astfel: echipa gazda – Dacia Unirea Braila – si suporterii acesteia vor intra in incinta stadionului pe poarta de acces din str. Lacul Rezi, iar echipa oaspete – Otelul Galati – si suporterii acesteia pe poarta de acces din str. Stadionului, pentru evitarea posibilelor aglomerari la poarta/porti. Spectatorii pot avea asupra lor doar genti mai mici sau egale cu o foaie de hartie A4, in timp ce accesul cu mancare sau bautura este interzis.

Odata ajunsi in tribune, spectatorii trebuie sa respecte o distanta minima de 1,5 metri unul fata de celalalt, iar purtarea mastii de protectie este obligatorie pe toata durata participarii la evenimentul sportiv. O alta obligatie ce le revine acestora este sa nu paraseasca locul alocat. In caz contrar, vor fi invitati sa paraseasca incinta.

Totodata, reamintim suporterilor:

  • Legislatia in vigoare interzice persoanelor fizice detinerea, folosirea sau efectuarea oricaror operatiuni cu materiale pirotehnice, asadar spectatorii nu au voie sa introduca in stadion astfel de obiecte ce pot punein pericol securitatea participantilor la aceasta competitie sportiva;
  • Este interzisa afisarea de inscriptii care incita la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta;
  • Este interzis accesul in stadion cu substante toxice, bauturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cutite, pumnale ori alte asemenea obiecte confectionate pentru taiere, impungere sau lovire.

Recomandarea pentru spectatori este sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>